Regals personalitzats

Geek, friqui, nerd… termes que presenten diferències de significat però que es poden relacionar amb la idea de ser seguidor de les novetats tecnològiques, científiques o informàtiques. I és que com a exemple de productes originals i basats en la ciència, fa un temps es van donar a conèixer en aquest bloc un seguit de complements químics i un lloc on la taula periòdica era la protagonista. Ara, afegirem a la llista exemples de pàgines pels aficionats a la ciència o a les tecnologies.

Precisament a través d’un tuit de @marcelswart podem arribar a una recopilació de samarretes sobre Twitter o també de coixins químics. Ambdós enllaços porten a Zazzle, que ofereix una gran varietat de productes: roba, accessoris, postals, material per la casa, per l’oficina o pels animals, pòsters… Tots des de l’originalitat i a triar entre moltes temàtiques.

Amb una línia semblant destacarem també Regalos geek, on trobarem les categories de ciència i gadgets. O Regalador.com, un lloc amb idees curioses per fer un regal. Aquestes són només alguns exemples de llocs on trobar productes per a geeks, frikis, nerds, curiosos o seguidors de la ciència i les tecnologies.   

D’altra banda i per acabar, @pquimic anomenava recentment Quimicoestudante, recomanable de visitar per descobrir la combinació de conceptes químics amb un punt de vista humorístic.  

Deixa un comentari