Regals personalitzats

Geek, friqui, nerd… termes que presenten diferències de significat però que es poden relacionar amb la idea de ser seguidor de les novetats tecnològiques, científiques o informàtiques. I és que com a exemple de productes originals i basats en la ciència, fa un temps es van donar a conèixer en aquest bloc un seguit de complements químics i un lloc on la taula periòdica era la protagonista. Ara, afegirem a la llista exemples de pàgines pels aficionats a la ciència o a les tecnologies.

Precisament a través d’un tuit de @marcelswart podem arribar a una recopilació de samarretes sobre Twitter o també de coixins químics. Ambdós enllaços porten a Zazzle, que ofereix una gran varietat de productes: roba, accessoris, postals, material per la casa, per l’oficina o pels animals, pòsters… Tots des de l’originalitat i a triar entre moltes temàtiques.

Amb una línia semblant destacarem també Regalos geek, on trobarem les categories de ciència i gadgets. O Regalador.com, un lloc amb idees curioses per fer un regal. Aquestes són només alguns exemples de llocs on trobar productes per a geeks, frikis, nerds, curiosos o seguidors de la ciència i les tecnologies.   

D’altra banda i per acabar, @pquimic anomenava recentment Quimicoestudante, recomanable de visitar per descobrir la combinació de conceptes químics amb un punt de vista humorístic.  

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: