Ja és aquí l’AIQ11!

Comença l’Any internacional de la química (AIQ), i amb ell un munt d’activitats divulgatives!

En primer lloc, presentar-vos el bloc que manté la Societat Catalana de Química (SCQ) amb el suport de la Secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) que, tal i com diu a la pàgina, servirà per difondre i coordinar les activitats que tinguin lloc a les terres de llengua i cultures catalanes durant l’AIQ. En motiu d’aquest any, esmentar també la iniciativa del calendari Quins elements!, on cada mes va acompanyat d’una imatge que representa un element químic i d’una explicació sobre aquest.

Sota el lema “Química: la nostra vida, el nostre futur“, l’AIQ presentarà un seguit d’activitats d’entreteniment i educatives per tal de fer veure com contribueix la química al benestar de la humanitat. A més, durant aquest 2011 es compliran cent anys de l’entega del Premi Nobel de química de Marie Curie.

D’altra banda, la C4D ha iniciat un bloc sota el nom de Catquímica que servirà per fer conèixer les últimes novetats en química, incloent també informacions sobre l’AIQ.

Preparats? Endavant amb l’any de la química!

Anuncis

One Response to Ja és aquí l’AIQ11!

  1. […] creat des de la C4D amb motiu de l’AIQ, la creació del qual ja es va donar a conèixer en aquest bloc. La següent pàgina que donarem a conèixer també mostra una taula periòdica amb molta […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: