Complements químics

Una manera ben original de divulgar la química és a través de l’art i la ciència. Hi ha diversos exemples que presenten aquesta combinació, però un d’ells és el camp de la joieria i els complements.

En primer lloc, els rellotges. A la xarxa es poden trobar diferents mostres de rellotges que es basen en els elements químics.

També existeixen els collarets, arracades o anells amb algun motiu químic.

La varietat de complements que es pot trobar és àmplia, com ara pins o samarretes, tots creats a partir d’una idea o base científica. Així, és possible portar elements químics enganxats a la roba, cobrir les tasses de cafè amb una peça de roba on hi ha dibuixada la molècula de la cafeïna o dur un collaret d’or amb el símbol d’aquest element penjat. Tot un seguit d’exemples per vestir químicament.

Anuncis

2 Responses to Complements químics

  1. […] i basats en la ciència, fa un temps es van donar a conèixer en aquest bloc un seguit de complements químics i un lloc on la taula periòdica era la protagonista. Ara, afegirem a la llista exemples de […]

  2. […] en la ciència, fa un temps es van donar a conèixer en el bloc El kid científic un seguit de complements químics i un lloc on la taula periòdica era la protagonista. Ara, afegirem a la llista exemples de […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: