Àtoms i molècules

Sabíeu que existeixen les cançons Atoms are amazing i Carbon is incredible? A través de @catquimica he conegut una fantàstica pàgina relacionada amb la nanociència.

Molecules to the max és una opció que et porta a poder veure un vídeo de presentació d’una pel·lícula on uns originals àtoms en són els protagonistes. A part d’informació sobre aquesta gravació, hi podreu veure imatges i també us permetrà, per exemple,  accedir a uns documents per utilitzar en l’àmbit educatiu.

D’altra banda, triar Riding snowflakes us conduirà a una pàgina amb moltes opcions. Crida l’antenció la frase de Richard P. Feynman que l’encapçala: “If only one idea had to be passed on to the next generation, it is the concept of Atoms and Molecules, and that everything is made of them“.  Destacar Kid’s site, una zona pensada per passar una estona entretinguda ja sigui a través de la possibilitat de poder-se descarregar fons de pantalla, sentir cançons sobre àtoms o coneixent els curiosos personatges que són el fil conductor de les diferents activitats. A més, s’hi podran construir molècules senzilles acompanyades d’una petita explicació, fer-se una idea de les mides que abarquen els móns macro i microscòpic o veure a través d’una aplicació com varia el moviment de les molècules en funció de la temperatura.

Aquestes i moltes altres són les opcions que descobrireu quan accediu a Molecularium, una pàgina molt recomanable de visitar.

1 Responses to Àtoms i molècules

  1. […] joc pertany al projecte Molecularium, el qual ja es va esmentar en aquest bloc, que està dividit principalment en tres apartats que porten per nom: Riding snowflakes, Molecules […]

Deixa un comentari