Recursos científics

edu365Mostrar alguns recursos per aprendre ciència a través de la xarxa és l’objectiu d’aquesta nova entrada.  En primer lloc, si el que interessa és la química, una curiosa calculadora permet trobar la massa molecular d’un compost si s’hi indiquen els àtoms que el formen. Aquesta i d’altres pàgines es poden trobar recopilades a edu365.cat, com ara un enllaç a la representació d’orbitals, a taules periòdiques interactives o a pàgines on es tracten conceptes relacionats amb l’estequiometria o la formulació.

Pel camp de la biologia s’hi tracta la genètica, la microbiologia o l’evolució. Aquest recull permet, per exemple, accedir a una pàgina que mostra les espècies en perill d’extinció o conèixer el procés de la fotosíntesi.

La física i les matemàtiques també hi són presents. Així, s’hi troben enllaços sobre l’electricitat, el magnetisme i l’òptica o, d’altra banda, els polinomis, les funcions o la probabilitat.

Les pàgines esmentades es troben dins la secció pensada per a batxillerat, però edu365.cat ofereix recursos educatius també per a infantil, primària, ESO o formació professional.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: