Recursos científics

edu365Mostrar alguns recursos per aprendre ciència a través de la xarxa és l’objectiu d’aquesta nova entrada.  En primer lloc, si el que interessa és la química, una curiosa calculadora permet trobar la massa molecular d’un compost si s’hi indiquen els àtoms que el formen. Aquesta i d’altres pàgines es poden trobar recopilades a edu365.cat, com ara un enllaç a la representació d’orbitals, a taules periòdiques interactives o a pàgines on es tracten conceptes relacionats amb l’estequiometria o la formulació.

Pel camp de la biologia s’hi tracta la genètica, la microbiologia o l’evolució. Aquest recull permet, per exemple, accedir a una pàgina que mostra les espècies en perill d’extinció o conèixer el procés de la fotosíntesi.

La física i les matemàtiques també hi són presents. Així, s’hi troben enllaços sobre l’electricitat, el magnetisme i l’òptica o, d’altra banda, els polinomis, les funcions o la probabilitat.

Les pàgines esmentades es troben dins la secció pensada per a batxillerat, però edu365.cat ofereix recursos educatius també per a infantil, primària, ESO o formació professional.

Deixa un comentari