Aprendre ciència

A través de l’entrada 11 Science Resources to Try in 2011 del bloc Free Technology for Teachers es pot accedir a una sèrie de recursos útils per a l’ensenyament i aprenentatge de les ciències.

En primer lloc destacar ChemEd DL (Chemical Education Digital Library), una pàgina amb opcions com ara una taula periòdica interactiva (que inclou una descripció de les propietats, imatges i vídeos dels diferents elements), un enllaç a una aplicació de representació de models moleculars en 3D o l’accés a The Chemistry behind your favourite subject. Un tutorial d’estereoquímica, un laboratori virtual o l’accés a una pàgina de la ACS de ciència per nens són altres opcions que hi trobareu. 

En segon lloc, donar a conèixer les activitats que s’ofereixen a aquesta última pàgina de la ACS esmentada, on hi trobareu apartats com ara Canvis físics i químics, Característiques dels materials, Sòlids, líquids i gasos o Moviment i energia. D’altra banda, el Molecular & Cell Biology department de la North Dakota State University presenta una variada col·lecció d’animacions virtuals de cèl·lules, a través de vídeos, imatges i explicacions.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: