Piula ciència!

catciència140Definicions, explicacions i idees… Ciència en 140 caràcters!

Durant la Setmana de la Ciència la @c4dudg va començar un interessant projecte per tal de contribuir a millorar la cultura científica de la societat. Amb el nom de Catciència140, aquesta iniciativa proposa escriure sobre ciència (sense links!) a través d’un tweet i tot definint paraules, donant a conèixer esdeveniments històrics, curiositats o idees.

La idea és seguidora de Science140, de la qual n’ha sortit el llibre titulat “A neutron walks into a bar …” que recopila piulades de ciència (#science140).

Catciència140 va lligat a un usuari de Twitter @catciencia140 i a un bloc amb el mateix nom. Per col·laborar al projecte cal fer servir el hashtag #catciencia140. Les piulades s’aniran recopilant per a futures activitats i les més interessants seran repiulades via @catciencia140.

Es proposen diferents opcions de piulades, ja que el text pot anar acompanyat d’un petit vídeo d’uns 15 segons o d’una fotografia que complementi la informació escrita. I cada setmana es publicarà via @catciencia140 un tema sobre el qual piular!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: