Realitats, a diferents escales

Els jocs evolucionen i també ho fan les noves tecnologies. La combinació d’ambdós avenços pot donar lloc a resultats innovadors com ara a jocs educatius on la realitat augmentada té un paper important. Aquest és el cas d’estARteco, un joc gratuït desenvolupat per l’Àrea de realitat virtual i realitat augmentada de l’ITCL que es basa en equilibrar tres ecosistemes. Organitzat en quatre fases de dificultat, des de la pàgina web es pot aconseguir tant el joc com les targetes necessàries.

D’altra banda, una opció pels aficionats a l’espai. I és que donarem a conèixer un lloc sota el nom de 100.000 stars que es descriu a la seva pàgina com:

100,000 Stars is an interactive visualization of the stellar neighborhood created for the Google Chrome web browser. It shows the location of 119,617 nearby stars derived from multiple sources, including the 1989 Hipparcos mission. Zooming in reveals 87 individually identified stars and our solar system. The galaxy view is an artist’s rendition based on NGC 1232, a spiral galaxy like the Milky Way.

Clicant sobre l’estrella permet saber-ne la informació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: