A la recerca de ciència

Diferents nivells de dificultat segons al públic a qui van dirigides, varietat de temes que inclouen biologia, química, ciències de la terra o tecnologia i un conjunt d’opcions d’aprenentatge classificades en categories segons si són lliçons, activitats pensades per després de l’escola o col·leccions de propostes sota un mateix títol.

ScienceNetLinks és una pàgina molt completa amb una gran diversitat de recursos educatius, que poden ser cercats dins la mateixa pàgina segons preferències de nivell, tema, si s’és educador/estudiant, modalitat d’aprenentatge (àudio, interactiu, vídeo, pàgina web…) o tipus d’activitat. S’hi poden trobar títols com Carbon: Structure Matters, Chemicool periodic table que porta a una taula periòdica interactiva amb informació sobre els elements, A day on Mercury que és una curiosa aplicació online o, per exemple, Earthquakes amb explicacions i animacions.

Destacar també les activitats per a joves proposades per celebrar la National Chemistry Week (21-27 d’octubre). L’American Chemical Society ha comunicat que el tema pel 2012 és Nanotechnology: The Smallest BIG Idea in Science!.

Un lloc a tenir en compte a l’hora de trobar recursos educatius, ja que presenta l’opció de cercar-los segons els interessos del visitant de la pàgina.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: