Científicament recopilat

De taules periòdiques se n’ha parlat en aquest bloc diverses vegades, però recentment el bloc Clúster ha publicat una entrada recopilatòria recomanable pels seguidors de la química o col·leccionistes.

La taula periòdica ha esdevingut en diferents ocasions no només una eina de treball essencial per a químics sinó també un model  a seguir a l’hora de classificar tot tipus d’aspectes. A l’entrada esmentada anteriorment hi podem trobar taules interactives com la de ChemEd DL, la completa taula sota el nom de Ptable o l’interessant pàgina de The periodic table of videos. També s’hi mostren uns quants exemples de taules originals per construir, d’altres fetes amb il·lustracions o alguna mostra de taules creades per a altres disciplines.

D’altra banda, seguint amb les recopilacions, Free Technology for teachers presenta diverses opcions on trobar explicacions matemàtiques. Alguns exemples que s’hi esmenten són WowMath.org amb més de sis-cents vídeos, Numberphile amb curiositats numèriques, la pàgina de Bright Storm que ofereix tutorials també d’altres branques de la ciència com la química, la física o la biologia, el canal de Ten Marks amb lliçons de matemàtiques o Math Class with Terry V.

Sigui quina sigui la branca científica, aquests són només alguns exemples de les múltiples opcions que es poden trobar a la xarxa per ampliar o complementar coneixements apresos a l’aula.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: