Cuina i ciència

No es un libro de cocina. Tampoco es un libro de ciencia. Es mucho más. Un libro que nos permite aprender ciencia desde la cocina y viceversa, aprender cocina desde la ciencia”. Amb aquesta frase es presenta el llibre Sferificaciones y macarrones de Claudi Mans.

Amb un pròleg de Ferran Adrià, aquest llibre ofereix un seguit de receptes i experiments que són un clar exemple de la coneguda frase que diu que una cuina és un laboratori. Un llibre on s’hi comparen les preparacions dels grans cuiners amb els plats més habituals, tot aprenent sobre sferificacions, aires, emulsions… Què és la textura dels aliments o l’ús dels additius per preparar nous plats són alguns dels temes que s’hi poden trobar explicats. Tot això seguint l’estil de Claudi Mans d’incloure un lector que intervé als escrits preguntant i donant opinions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: