Científicament calculat

Gràcies a Free technology for teachers es poden conèixer cinc opcions diferents de calculadores científiques que es poden usar a través de la xarxa o descarregant-les a l’ordinador.

En primer lloc, la que ofereix Microsoft per Windows, Microsoft Mathematics 4.0, una calculadora gràfica que es pot descarregar gratuïtament i que representa gràfiques en 2 i 3 dimensions, resol equacions pas a pas i inclou eines matemàtiques adicionals com ara la conversió d’unitats.

Encalc es pot usar online i es defineix a la pàgina com “Encalc is an online scientific calculator. Key features include the ability to handle units and dimensional analysis, to perform symbolic algebra and calculus, to define variables, and to lookup values from its large database of physical constants. Integration, differentiation, parentheses and scientific formulas are also supported”.

Web2.0calc i SpeedCruch són dues opcions més, la primera per usar de forma interactiva a la xarxa i la segona com a aplicació per Windows, Mac, o Linux. Aquesta última, tot i no incloure la possibilitat de dibuixar gràfiques, conté un “llibre matemàtic” amb totes les equacions i fórmules més comunes. Per últim Graph.tk, que permet dibuixar múltiples funcions.

En total, doncs, cinc oportunitats de calculadores científiques que poden ser útils per usar com a complement a l’aula.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: