+ recursos químics

Per saber quin nivell de química es té, la URV ha creat un Quimitest, un conjunt de 10 preguntes sobre diversos conceptes de química, com ara àcid-base, cel·les galvàniques o compostos químics quotidians.
D’altra banda, amb motiu de l’AIQ i sota el lema Química: nuestra vida, nuestro futuro es pot trobar a la xarxa l’exposició virtual Entre moléculas. Año Internacional de la Química 2011. CSIC, que ofereix una visió amena, didàctica i divulgativa de la química. Formada per 22 panells, aquesta mostra el paper central de la química i les seves aportacions a la humanitat, donant a conèixer també la relació entre química i d’altres camps com el medi ambient, la salut o l’alimentació.
A la XTEC també hi és present la química, tot mostrant una pàgina que ofereix la possibilitat d’omplir un formulari per tal de publicar-hi les activitats que es duguin a terme en motiu de l’AIQ. Així, a través d’aquesta pàgina és possible assabentar-se, per exemple, que Tots amb la química és un lloc amb un munt d’enllaços interessants a vídeos, experiments o iniciatives.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: