Recursos químics

Tools for teachers. Inspiration for students. Aquest és l’eslògan de NBC learn, una pàgina que presenta diferents vídeos de química de caire divulgatiu. Chemistry now, Changing climate o Science of the Olympic winter games són alguns dels títols que encapçalen les diferents categories de vídeos. S’hi poden trobar explicats temes com ara l’estructura i comportament de l’H2O en estat líquid, la química de la xocolata, la química del pa o la química de la fotosíntesis. Una interessant pàgina que mostra la proximitat de la química, tot relacionant aquesta amb conceptes quotidians com ara l’aigua, els productes de neteja, l’alimentació o el clima.

D’altra banda, la pàgina Las reacciones químicas, que proposa exercicis per practicar el concepte de canvi químic o físic, per conèixer curiositats sobre l’estructura de la matèria, aprendre d’una manera gràfica la història de la química o permetre, per exemple, informar-se sobre algunes reaccions químiques del nostre entorn.

A mi me gusta la ciencia és també una altra pàgina on s’hi poden trobar curiositats de la ciència, un apartat d’humor, informació sobre la història d’alguns elements químics o frases cèlebres de científics.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: