L’electricitat i els transports

Un pas endavant per a l’existència d’avions elèctrics i una previsió de cotxes elèctrics d’un 50% d’entre els cotxes nous el 2020 són dues dades que Tendencias21 dóna a conèixer a la seva pàgina.

Obtenir avions elèctrics permetria reduir la contaminació ambiental i l’acústica. L’empresa EADS ha presentat recentment un avió elèctric amb autonomia de 30 minuts a 110km/h. Malgrat això, encara queda lluny l’existència d’avions elèctrics que permetin transportar passatgers.

S’estan desenvolupant diferents investigacions amb l’objectiu de disminuir l’impacte dels avions a nivell ecològic. Nombroses empreses estan duent a terme innovacions en aquest camp: PC-Aero (Alemanya), EADS (França), SkySpark (Itàlia), Luneec (Xina), Sonex (USA)… Els artefactes usats fins ara, però, solen ser d’una  o dues places i amb temps curts d’autonomia de vol.

Sembla que, de mica en mica, s’està avançant cap al transport elèctric. Una bona notícia sabent els avantatges que portaria aquest fet com, exemple, l’absència d’emissió de gasos d’efecte hivernacle i d’ús de combustibles fòssils.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: