Estiu, ciència, recerca, educació 2.0

Sota el títol Noves Formes de Comunicació Digital per a les Organitzacions: Ciència, Recerca i Educació 2.0, la C4D organitza aquest estiu un curs adreçat a professors, investigadors, estudiants o a persones interessades en incorporar o millorar les seves habilitats a la Web 2.0.

Durant el curs es donaran a conèixer i es posaran en pràctica les possibilitats que ofereixen eines com ara els blocs, wikis, twitter, facebook, flickr, youtube, etc. per tal de construir una identitat digital i crear marca (grupal o personal). Aquest curs compta amb la presència de professors de l’àmbit de la comunicació 2.0 i de la pròpia UdG, com ara @trinamilan, @rispau, @dlopezv, @albertofersie o @miquelduran.

Amb intervencions amb títols com Els sistemes de microblogging: twitter. Tagging, Com fer participar a tothom de la ciència i de la recerca?, Periodisme i comunicació digital o Xarxes socials genèriques i específiques, aquest curs semipresencial es durà a terme del 12 al 16 de juliol i la matrícula es pot fer a través de la pàgina web de la Fundació UdG. Una bona oportunitat per conèixer o endinsar-se en la tan anomenada característica 2.0.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: