Animacions científiques

Sumanas presenta tutorials animats en diversos formats i per a una varietat de disciplines científiques: biologia general, microbiologia, química, biopsicologia/neurociència, astronomia, biologia molecular, biotecnologia general, ecologia, ciència ambiental i estadística.

Aquesta pàgina podrà ser útil per a secundària i batxillerat (i fins i tot per a cursos superiors), per poder aclarir o complementar conceptes englobats dins alguna de les temàtiques esmentades. Ja ho diuen, que una imatge val més que mil paraules, i aquest n’és un clar exemple. Si ens fixem amb la química, hi podem trobar animacions ben aconseguides sobre com es dóna la reacció de Wittig o la de Mannich, a l’apartat de ciència ambiental es parla de temes com l’efecte hivernacle i a l’opció d’astronomia s’hi explicarà, per exemple, les fases de la lluna.

Si el que es vol és treballar les matemàtiques es pot accedir a la pàgina Matematics, el vídeo de presentació de la qual us adjunto a continuació.

Aquest és un portal des d’on aprendre matemàtiques tot jugant, un recurs interactiu d’e-learning que pot fer-se servir des de l’escola o des de casa. Per conèixer què permet aquesta web existeix l’apartat Per què triar Matematics?, i també podeu consultar els temaris i cursos a qui està dirigit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: