II Jornades de comunicació científica 2.0

Aquest divendres dia 21 es duran a terme al Parc científic i tecnològic de la UdG les II Jornades de Comunicació Científica 2.0. Organitzades des de la C4D, aquestes jornades presenten un programa variat i interessant.

Els conferenciants convidats per a aquesta segona edició són Javier Armentia (Pamplonetario de Pamplona) que donarà a conèixer les polítiques comunicatives dels museus en relació a la web 2.0. També hi serà Iñaki de la Torre, de la revista QUO, el qual tractarà la relació entre premsa científica escrita i digital. A més, Alberto Fernández, blocaire i un dels creadors de Docuciencia, parlarà de ciència multimèdia, des del racionalisme a l’educació.

Michele Catanzaro, de Global Talent (Talència), parlarà d’Innovació i Comunicació de la Ciència, blocs i web 2.0., i seguidament Ernest Redondo durà a terme la xerrada sota el títol Augmented Reality: linking architecture and history.

Per acabar, hi haurà una taula rodona amb els ponents i d’altres científics-comunicadors sobre Ciència 2.0.1. Si el temps atmosfèric acompanya, seguidament es desenvoluparà un taller a fora l’herba on s’hibriditzarà la ciència i la web 2.0.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: