El dia d’Internet

El proper 17 de maig és el dia d’internet, el dia mundial de les telecomunicacions i la societat de la informació. La pàgina oficial d’aquesta diada inclou una bona llista de les activitats, concursos i notícies que s’han desenvolupat. Una de les opcions que s’hi pot trobar és la possibilitat de visitar virtualment alguna universitat, iniciativa que permetrà també que els alumnes de batxillerat i ESO puguin fer preguntes. A més, les pàgines web creades per les universitats inclouran informació per als futurs alumnes, fotografies i vídeos. Per més informació podeu consultar les activitats programades per les universitats participants.

Entre els actes previstos, hi podem trobar per exemple la XII Edició dels Premis d’Internet, convocats cada any des de 1997 amb la finalitat de reconèixer persones, organitzacions, empreses i activitats que han contribuït, de forma rellevant i durant l’any anterior, a la difusió, bon ús i desenvolupament d’internet.

Us adjunto un vídeo que recull la història d’internet, i ja ho sabeu: el dia 17 de maig és el dia d’internet i podeu unir-vos a alguna de les activitats programades.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: