Vota un repte pel 2030

Emmagatzemar l’electricitat d’una forma més eficient, aprofitar les TIC i internet per beneficiar l’educació, entendre el funcionament del cervell per tal de millorar les nostres vides, reduir el consum de matèries primeres… Aquests i molts altres reptes de la humanitat són els que es presenten a la pàgina del projecte  Agenda Ciudadana de Ciencia e Innovación – Reto 2030, el qual va ser posat en marxa el passat dia 22 d’abril per la FECYT.

En què consisteix? Els ciutadans europeus han de triar i votar un dels reptes entre una llista de 14, els quals millorarien la nostra societat i caldria que es fessin realitat abans del 2030. Els reptes han estat proposats per personalitats reconegudes del món de la ciència la innovació, de manera que cada un d’ells va acompanyat d’un vídeo per conscienciar a la població.

Quin és el teu repte prioritari? El resultat dels vots, recollit a un marcador a la mateixa pàgina, es recull també a un comptador instal·lat a la seu del Consell Europeu de Brusel·les. Podeu seguir-lo al Facebook i al Twitter.

Avui falten 17 dies per tancar les votacions. Afanya’t i col·labora!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: