Va de maths

Avui un recull de recursos dins l’àmbit de les matemàtiques, una assignatura que sol veure’s com quelcom difícil però que pot ser divertida si es sap veure i ensenyar des d’un enfoc adequat. Comencem amb Sopa de números, on podem llegir que hi podem trobar exercicis interactius que es poden resoldre en línia comprovant-ne el resultat, gràfiques interactives, exercicis amb o sense solucions que es poden imprimir, documents pdf que tracten diferents temes matemàtics… Ens serà útil, per exemple, si ens interessa aprendre sobre trigonometria, el teorema de Pitàgores,  estadística, probabilitat i combinatòria

En segon lloc donarem a conèixer una entrada a l’interessant bloc Free Techonology for Teachers, que porta per títol 10 Sources of Educational Science Games. Una recopilació de 10 possibilitats per usar en l’àmbit educatiu, que abarquen temes com l’espai, la química o la biologia.

Pels que són una mica més petits, presentem math.cilenia, una pàgina on es pot aprendre a sumar, restar, multiplicar, dividir i establir comparacions entre nombres. Entre les possibilitats, s’hi troba un arxiu en pdf que recull les tan conegudes taules de multiplicar.

Ja teniu més opcions per ensenyar ciència des d’un punt de vista més original i entretingut. A aprendre matemàtiques tot jugant i divertint-se doncs!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: