Passejant per l’invisible

Passeig per l’invisible: Itinerari químic per la ciutat de Girona és el títol del llibre que Josep Duran, membre de la C4D i professor de la UdG, va presentar el passat dia 15 d’abril a Cromats Ensesa, juntament amb el vicerector de la UdG Joaquim Puigvert, la regidora d’educació Núria Terès i l’alcaldessa Anna Pagans. Un itinerari que forma part d’una col·lecció que per porta per nom Girona, itineraris i que permet gaudir d’una passejada per aquesta ciutat tot aprenent la seva química. Tal i com diu el pròleg d’aquest llibre,

“Un itinerari adreçat a tothom, tant a les persones amb ganes de passejar per la ciutat i descobrir els aspectes més quotidians de la química, com als estudiants que tindran l’oportunitat de veure que la química no s’aprèn només a les aules i laboratoris, sinó que és present a tot arreu, fins i tot en aquells aspectes més propers i reals.”

La presentació ha sortit publicada al DdG i al diari El Punt. La ruta (també disponible per internet) dóna l’oportunitat de conèixer curiositats químiques d’aquesta ciutat que, a simple vista, són difícils de detectar. Ja ho diu el títol, un passeig per l’invisible. Recomanable fer-hi una llegida i disfrutar de la passejada per aprendre que la química es troba en tot el que ens envolta!

Anuncis

2 Responses to Passejant per l’invisible

 1. Josep Duran ha dit:

  Moltes gràcies fer fer-te ressó de la publicació del Passeig per l’invisible.
  Un antic alumne (tan antic que és de la primera promoció a qui vaig fer classe, el curs 1991-92) ha vist la publicació en el teu bloc i m’ho ha dit.
  Segur que ara està interessat en descobrir si és veritat que Girona té química.
  Tu ja ho saps, oi?
  Et felicito per l’entrada.

  • Laia ha dit:

   Pep! Moltes gràcies pel comentari, m’ha agradat trobar-me’l. I sí, Girona té química! M’alegro que l’autor del llibre doni el vist-i-plau a l’entrada! :)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: