Ciència jove

L’organització de l’ESOF2010 (EuroScience Open Forum 2010) va iniciar al novembre de 2009 el concurs “Què pot fer la ciència per a la societat?”. Aquest estava dirigit a estudiants i a professors dels instituts d’Educació Secundària, amb la intenció de poder-los acostar a la ciència d’una manera creativa.
El concurs es basava en produir videoclips centrats en explicar el paper de la ciència a la societat actual i els aspectes demanats eren la ciència, la societat i la comunicació multimèdia.

El concurs ha sigut una col·laboració entre Talència (Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació), organitzadora de l’ESOF2008, i l’organització italiana de l’ESOF2010 que tindrà lloc a Torí aquest mes de juliol.  Han concursat a la iniciativa un total de 23 grups d’alumnes de 14 centres repartits per tot Catalunya.

Ens guanyadors ja s’han publicat a la web. Tres premis que porten per títol Energia termoelèctrica, What do you use your mobile phone for? i The next homo, respectivament. A la pàgina també hi podreu trobar altres vídeos que, malgrat no haver guanyat, hi han estat publicats. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: