Globus sota control

Els globus poden ser els protagonistes d’una festa? La resposta és sí, i l’exemple més clar el podreu veure aquest dissabte dia 27 a Barcelona. Organitzada per Arts Santa MònicaDepartament de Cultura i Mitjans de Comunicació i amb la col·laboració d’Experimentàlia i de la C4D, l’activitat principal porta el nom de CONTROL.BURBLE.REMOTE, essent aquesta un projecte d’Usman Haque. A continuació veureu una fotografia del resultat d’aquesta activitat quan es va realitzar a Londres (2007):

Una activitat on tothom podrà col·laborar i que està pensada amb l’objectiu de crear una escultura de globus programables per control remot. La ubicació serà al Portal de PAU (davant les “GOLONDRINES”) i, tot i que l’activitat central serà a les 19.00h, durant tot el dia (de 12 a 14h i de 17h a 19h. Arts Santa Mònica) podreu participar als següents tallers:

1. Globometria: geometria i globoflèxia

2. LEDS, llums i dibuixos a l’aire

3. Mòbils, ones transversals i polaritzadors

“Convidem a tots els membres del públic a participar en un espectacle urbà: un núvol de colors flotant que pren vida a través de la manipulació directa i la col·laboració de la gent que està sota. Tot el que heu de fer és portar qualsevol tipus de comandament a distància: el de la tele, el de la cadena de música, el del portàtil Apple, el del DVD – premeu els botons que vulgueu i qualsevol d’ells serà capaç de controlar, influir i “pintar” els colors del Control.Burble.Remote!

Aprofitant aquesta ocasió s’ha estrenat una nova categoria al bloc on, de fet, es podrien incloure altres entrades ja publicades: la de divulgació.

Si visiteu el bloc de la C4D obtindreu més informació, com per exemple el programa complet. No us perdeu l’experiència!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: