Contra la grip A

La grip A és un tema actual i això fa que apareixi constantment als medis de comunicació. Hi ha qui busca solucions i prevencions, i aquesta entrada del bloc ho demostra. Una empresa japonesa ha tret al mercat la que sembla ser una opció eficaç per evitar la grip A: vestir-se amb teixits que contenen diòxid de titani, una substància química que reacciona amb la llum solar i elimina un alt percentatge de microorganismes.

“‘Esperamos vender unos 50.000 trajes de ahora hasta finales de marzo’, ha explicado un miembro de la compañía que ha ideado esta prenda, Haruyama Trading, con sede en la provincia Okayama (oeste de Japón).”

Segons l’empresa creadora, per eliminar el 50% dels virus és necessari estar exposat tres hores a la llum del sol. A més, no només es pot anar protegit de la grip A, sinó que l’empresa proporciona al consumidor l’opció d’escollir-se el model que més li agradi: aquesta roba està pensada per la temporada tardor-hivern 2009-2010 i disponible en quatre colors (tres gammes de gris i una de blau marí). Això sí, de moment només es distribuïrà a Japó, a unes 272 botigues i a un preu d’uns 400 euros.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: