Ciència i jocs

ClassTools és una pàgina on hom pot crear els seus propis jocs educatius. Per fer-ho, es pot usar un vídeo que informa sobre els passos a seguir. Si es diposa d’uns quants conceptes que es vulguin tractar tot jugant, només cal introduir-los seguint les instruccions, els diferents formats de joc i les opcions que ofereix la pàgina. Pot ser de gran utilitat perquè es pot adaptar a diferents nivells i temes segons les necessitats. També es té la possibilitat d’aprendre amb els jocs d’exemple ja creats, els quals estan classificats per branques del coneixement. Així, per exemple, existeixen els de matemàtiques, biologia, física o química.

Per altra part, Manga High ofereix jocs de matemàtiques com Prodigi. En aquest tindreu la possibilitat de triar nivell de dificultat i passar una estona disfrutant amb els nombres.

Si us interessa més un diccionari d’explicacions i conceptes matemàtics, eGlossary de McGraw Hill pot servir-vos. Heu d’indicar el nivell que voleu i podeu utilitzar-lo en diversos idiomes, entre ells el castellà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: