Are you hooked on science?

Una entrada del bloc Microsiervos m’ha fet una conèixer dues coses. La primera saber què passa quan connectem dos globus, un més inflat que l’altre. L’aire del més inflat es desplaça cap a l’altre o és al revés? En aquest vídeo podeu descobrir-ho vosaltres mateixos.

Ja ho heu vist, l’aire del menys inflat es transfereix a l’altre. Sorprenent, veritat? Aquest és un vídeo d’Educational innovations, una pàgina que recull objectes, idees i complements científics per fer servir a classe. L’explicació física que podem llegir a Microsiervos es basa en el fet que la pressió del globus gran és menor que la del globus petit. Quan es connecten l’aire passa d’on hi ha més pressió a on n’hi ha menys. Per altra part, la goma del globus petit està més curvada i, per tant, genera més tensió per comprimir l’aire. En aquest enllaç podeu trobar-hi més informació.
Mirant el vídeo es pot llegir el nom de Hooked on science. És realment interessant conèixer la seva pàgina, ja que hi ha molts experiments pensats per poder fer amb alumnes i una gran varietat de vídeos i opcions per ensenyar i aprendre ciència de manera divertida i entretinguda.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: