Química encaixada

JocJugar al Tetris pot ser més complicat del que sembla. Pot caldre no només encaixar peces o formes sinó que, a més, pot existir la dificultat afegida d’haver de saber a on han d’anar exactament aquestes per tal d’aconseguir un resultat amb una certa lògica química. Us parlo del Tetris de la taula periòdica, un joc on s’aprèn a on van col·locats cadascun dels elements químics. Si us crida més l’atenció una taula periòdica interactiva, n’existeixen de molt completes per poder aprendre-la també d’una manera més dinàmica i entretinguda.
Aprofitant que he presentat un Tetris químic, destacaré una notícia de Planeta Curioso on es diu que jugar al tetris és positiu pel cervell.

“Unos investigadores encabezados por el psicólogo Richard Haier de la escuela de medicina de la Universidad de California, realizaron experimentos para determinar de que forma el “Tetris” afecta la eficiencia y el tamaño de la corteza.”

Sembla ser que es van poder extreure conclusions d’aquesta investigació, veient que l’atenció, coordinació i memòria que requereix aquest joc provoca una millora de l’eficiència del cervell. I què millor que aconseguir tot això i, a més, aprendre química!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: