Matemàtiques a la xarxa

Acudit Gaturro
Enmig d’uns dies on es sent a parlar bastant d’aules, ordinadors i es presenten varis debats sobre la necessitat o el grau d’aplicació de les noves tecnologies a l’educació, aquesta nova entrada comença amb un acudit relacionat amb aquests temes.

Pels professors de matemàtiques, i especialment per ensenyar geometria, la pàgina 3DVinci’s SketchUp us pot ser útil. En aquesta pàgina hi trobareu un seguit de possibles projectes a realitzar utilitzant el software Google SketchUp, per tal de dissenyar cossos en 3D o tot tipus de figures geomètriques. Les idees que es proposen estan classificades per nivells, i ensenyen també la opció d’usar aquest programa per a altres assignatures. Existeixen tutorials en forma de vídeo per aprendre a usar SketchUp.
Si la vostra idea és poder disposar de jocs de matemàtiques per ensenyar o aprendre, Game Classroom ofereix diferents nivells de joc per practicar varis blocs de conceptes (formes, probabilitat, estadísitica, problemes…).
Una manera dinàmica per complementar conceptes també pot ser utilitzant els vídeos en forma de lliçó o tutorial que proporciona Tutor USA.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: