Ciènciamania

Qui ha dit que no es pot aprendre jugant i divertint-se? De fet, quan les coses es practiquen, es veuen o s’experimenten solen aprendre’s més ràpidament. És per això que en aquesta nova entrada del bloc us proposaré una sèrie de pàgines web que us introduiran en el camp de les matemàtiques d’una manera amena, tot jugant i navegant per la xarxa.
Comencem per Gamequarium, on ens proposen una sèrie de reptes matemàtics relacionats amb diversos temes com les divisions, multiplicacions, fraccions, problemes, decimals, àlgebra… Cadascun d’aquests temes es pot practicar a través de varis jocs. Sou dels que penseu que una imatge val més que mil paraules? Doncs si és així, a través de la mateixa pàgina podem accedir a vídeos que poden ajudar a l’hora d’explicar o entendre conceptes.

Segur que heu sentit a parlar o heu vist alguna vegada per la televisió el joc “Quieres ser milionario” o el de “Pasapalabra”. Per conèixer aquests i d’altres jocs adaptats a les matemàtiques us recomano fer un cop d’ull al bloc Más mates. Un bloc interessant ple d’opcions per fer servir la lògica i descobrir curiositats.
Pel més petits, us presento un lloc divertit amb un munt de jocs i propostes per començar a conèixer els camps de la ciència. Amb el nom de Primary Games, aquesta pàgina ofereix la possibilitat de jugar a través de diferents categories, dins les quals s’hi troba la ciència o les matemàtiques.

mathman
multiplication

També pensat per l’educació primària tenim la pàgina Learning games for Kids. Jocs de memòria, de matemàtiques, relacionats amb la salut, la geografia… fins i tot cançons sobre temes de ciència que inclouen una llista de vocabulari que cal aprendre! Tot i ser amb anglès, si més no pot ser un bon recurs per agafar idees.
Ja per acabar, Learn with math games ofereix diferents recursos, jocs, enigmes i curiositats matemàtiques interessants.

Diferents pàgines que demostren que és possible conèixer la cara divertida de les matemàtiques tot aprenent!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: