Solucions per petits problemes amb la tecnologia

Què fer si el telèfon mòbil se’t mulla? Per què el mòbil perd la bateria ràpidament? Com netejar un CD? Les possibles respostes a aquestes preguntes, publicades en un article de La Vanguardia, poden estar bastant a l’abast.
Per mala sort, el telèfon mòbil et cau en un lloc on hi ha aigua. Sembla ser que el que es pot fer és, en primer lloc, treure la bateria. Seguidament, eixugar amb una tovallola el mòbil i posar-lo dins un recipient on hi hagi arroç cru. L’arroç té una gran afinitat química per l’aigua, ja que les molècules d’arroç tenen una atracció quasi magnètica per les d’aigua. Així, l’arroç absorbirà l’aigua i el telèfon quedarà sec.
I per netejar un CD o DVD una possibilitat casolana és mullar un drap amb una mica de vodka o d’aquell líquid per netejar i esbandir les dents. L’alcohol és un dissolvent molt poderós i traurà la brutícia.
Si la tinta de l’impressora falla en un moment important, el que es pot fer és escalfar-la una mica amb un assecador de cabell durant dos o tres minuts. Hauràs escalfat i aprofitat la tinta que es trobava densa a l’interior.
Per què les bateries dels mòbils es gasten ràpid tot i no fer-se servir? Sembla ser que si està en un lloc calent tindrà més tendència a consumir-se, ja que la calor accelera el procés químic que es desenvolupa dins la bateria.

Aquestes són algunes solucions casolanes a problemes amb les noves tecnologies. Caldria comprovar si són útils però, a priori, són si més no curioses.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: