Matí amb molta química

Ahir, 21 de gener, la facultat de ciències de la UdG va tenir visita. Diferents grups d’estudiants de batxillerat van poder gaudir de Els Matins de la Química, tot realitzant un seguit de tallers (pels estudiants de 4t d’ESO es faran el dia 4 de febrer). Uns 200 estudiants provinents de dotze instituts de Secundària de les comarques gironines. Avui a el diari El Punt se’n pot trobar un petit escrit.

“Després d’esmorzar, els nois i noies van fer una visita als laboratoris, amb les corresponents bates blanques, guants i ulleres protectores. Allà els esperaven més experiments en tallers.

Un dels més celebrats va ser el de Juguem a alquímia en què els professors de la universitat es van encarregar de trencar el mite de la pedra filosofal i van convertir coure en or i plata. Però també van poder trobar un remei per al maldecap en un altre dels tallers i van inventar molècules en un altre. A més, van analitzar cafès i vins.”

Estant ja a la seva sisena edició, les activitats de Els Matins de la Química cada vegada tenen més èxit. I és que la química es troba en tot el que ens envolta, i pot ser divertida i entretinguda. Felicitats al Departament de química de la UdG per la seva tasca divulgadora de ciència.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: