Les bionanomolècules ballen?

Avui us proposo aprendre i passar una bona estona tot navegant per una pàgina web. Abans, un parell de petites explicacions. Què és Innociència? Doncs, tal com diu a la seva pàgina web, “InnoCiència és un grup de persones interessades en la comunicació científica digital, que pertanyen als grups de química teòrica de la Universitat de Girona i de la Universitat Autònoma de Barcelona, i són membres de la Xarxa de Referència de Química Teòrica i Computacional de Catalunya.”
En aquesta pàgina d’Innociència hi podreu trobar, a part de novetats dins l’àmbit de la divulgació científica, un link a un taller d’allò més entretingut i interessant. Es diu Ballant amb bionanomolècules i el trobareu en tres idiomes.
Què s’hi pot aprendre o què hi trobareu? “Et proposem una manera per conèixer un aspecte de la Química diferent al que potser estàs acostumat: la QUÍMICA COMPUTACIONAL. A més, emprarem la seva eina principal: l’ordinador. Podràs descobrir l’aplicació que té en àrees com l’Astroquímica, la Biologia (Biomolècules) i la Nanociència (nanotubs i ful·lerens).”

Us animo a fer-hi una passada!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: