Selectivitat i noves decisions

“Educació vol elevar de 4 a 5 la nota mínima per aprovar la selectivitat. Dues proves voluntàries relacionades amb la carrera serviran per pujar nota a partir del 2010”. (El Punt, 10/7/08)
Un 5 de la selectivitat per entrar a la universitat, o bé un 4 amb una mitjana de batxillerat de 6. Dues proves relacionades amb matèries de la carrera que s’ha triat podran, si es vol, ajudar a pujar nota. Cinc exàmens obligatoris per a tothom: les llengües, modalitat i filosofia o història. I una segona fase específica que serà voluntària i servirà per pujar nota.
Entenc llegint la notícia que d’obligatoris hi haurà cinc exàmens i, si has fet un batxillerat de ciències, només un d’ells serà relacionat amb aquestes matèries. O sigui, en cas que no vulguis fer els dos exàmens optatius d’especialitat, podràs entrar a la universitat havent fet només un examen que correspon específicament al teu àmbit? No caldria una mica més de ciència si aquesta és la base dels teus futurs estudis? Com tot, caldrà veure com funciona.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: