Químicament etiquetat

https://i2.wp.com/www.grec.cat/home/llibres/gifllib/3410141.gifCom pot ser que un detergent deixi la roba més blanca que el blanc? Què són els aliments funcionals? Per què serveixen les “E” que posen en el menjar? Què hi ha en els potets de cremes i sabons que tenim al lavabo? Segur que alguna vegada us heu fet alguna d’aquestes preguntes. Si voleu saber la resposta d’aquestes, i moltes d’altres, les tobareu a Els secrets de les etiquetes, un llibre molt interessant de Claudi Mans que relaciona la química amb els productes de casa. Un llibre molt recomenable per entrendre els símbols que ens envolten i la química amb la qual convivim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: